Los met mannelijke modellen

Los met mannelijke modellen

Vrijwel iedere week ontvang ik mail van Burggolf. Aanbiedingen om goedkoper te golfen, voor weekendjes weg, van alles wat. Niet zo heel lang geleden kwam Burggolf met een wel heel aantrekkelijk aanbod: een ladies night met de keuze uit een manicure of mannelijke Nike modellen. Nou ik wist het wel.

De hele aanbieding luidde als volgt: ‘Er kan worden gewinkeld, gesmikkeld, gedronken, sieraden te kopen, mogelijkheden tot manicure en mannelijke Nike modellen!’ Grammaticaal sowieso een chaos, maar dat terzijde. Want hoe zit het nou met die mannelijke Nike modellen?

Zijn dat:
a. vrouwelijke modellen van de firma Nike die mannelijk zijn?
b. Nike (golf)schoenen voor dames die erĀ  mannelijk uitzien?
c. mannelijke modellen van de firma Nike die mannelijk zijn?

Dan resteert ook nog de vraag wat die ‘mogelijkheden tot’ zijn. Een manicure laat je doen, maar wat laat je een mannelijk Nike model doen? Geeft die ook een behandeling die je kunt ondergaan? Of mocht je misschien alleen kijken naar de mannelijke Nike modellen? Niet echt een briljante actie, want kijken kijken, is niet kopen. Mocht je er misschien een mee naar huis nemen of uitproberen in een van de hotelkamers bij de golfbaan? Intrigerend zijn ze, die mannelijke Nike modellen, dat is zeker.

Aangezien ik echter alweer spontane jeuk had gekregen van de goedbedoelde maar dramatisch slecht opgestelde tekst heb ik de ladies night aan mij voorbij laten gaan. Dan maar geen Nike metroman.

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*